Nieuws

stappegoor
Let op! Dit artikel is al 542 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Recreatiebad Stappegoor opent interactieve glijbaan

Recreatiebad Stappegoor heeft een nieuwe spectaculaire en interactieve glijbaan. De rode glijbaan is vernieuwd met flitsende lichten, kleuren en geluid. Met je vrienden kun je de uitdaging aangaan om een spel te spelen terwijl je supersnel naar beneden roetsjt.

Interactieve glijbaan

De glijbaan ziet er van buiten nog hetzelfde uit, wel krijgt hij nog een andere kleur. Vanbinnen is de glijbaan helemaal geüpdatet. Kinderen kunnen voordat ze gaan glijden een keuze maken op een knoppenkast. Ze kunnen kiezen of ze een spel willen spelen of dat ze met een bepaald thema van glijbaan willen glijden. Wanneer ze voor het spel kiezen, moeten ze tijdens het glijden allerlei gekleurde knoppen aanraken. Elke kleur staat voor een andere scoren. Uiteindelijk wordt de snelheid opgeteld met het aantal punten.

Feestelijke opening

De glijbaan is sinds kort open voor verschillende testmomentjes. Sport-BSO T2 Kinderstad heeft met ruim 100 kinderen de glijbaan voor het eerst mogen uitproberen. Ook komen er verschillende bassischolen om de glijbaan te testen. Na deze testweek is de feestelijke opening op dinsdag 27 december. Tijdens deze opening wordt de nieuwe naam van de glijbaan bekend gemaakt, is er live muziek en kun je meedoen aan de glijbanen-race.

Nieuwe naam

Tilburgers mochten meedenken over een nieuwe naam voor de interactieve glijbaan. Via de Facebookpagina mocht iedereen een reactie achterlaten en ook bij de receptie kon men een inzending inleveren. Er zijn ruim 150 namen binnengekomen en uit alle inzendingen is de definitieve naam gekozen. Deze wordt onthuld tijdens de feestelijke opening, maar één ding is zeker: ‘Splash’ komt terug in de naam. Iedereen die dit woord in de bedachte naam verwerkt had, mag op 27 december de glijbaan feestelijk openen en als eerste van de vernieuwde glijbaan af. Alle winnaars krijgen gratis toegang en mogen allemaal één persoon meenemen.

Filmpje

Ze hebben ook een filmpje van de interactieve glijbaan gemaakt. Echt een super vette glijbaan! Het filmpje kun je hieronder bekijken.

 

Reageer op dit bericht