Nieuws

feest in het park
Let op! Dit artikel is al 13 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Reeshofpark transformeert deze week tot festivalterrein: Mart Hoogkamer, Bizzey, tributebands en veel meer

Heb jij de festivals gemist afgelopen anderhalf jaar? Wij ook! Gelukkig kun je deze week in het Reeshofpark genieten van een prachtige festivalweek. Van woensdag 8 september tot en met zondag 12 september staan er verschillende evenementen op het programma in het grootste park van de Reeshof. De kaartverkoop gaat gigantisch hard, dus zorg dat je er snel bij bent. Feest In Het Park – zoals het festival heet – duurt vijf dagen.

Het coronaproof festival werkt met Testen voor Toegang waardoor het een coronaproof evenement is. Met een geldig ticket en een qr-code in de CoronaCheck-app kun je het festivalterrein op. Dit kan met een negatieve test, vaccinatie- of herstelbewijs. Binnen hoef je geen anderhalve meter afstand te houden en kun je ongeremd dansen. Het festivalterrein is volledig overdekt en dat zorgt ervoor dat je altijd droog staat.

Programma Feest In Het Park

Benieuwd wat er allemaal op het programma staat tijdens Feest In Het Park? We zetten het voor je op een rijtje.

Tickets winnen

In samenwerking met Feest In Het Park mogen wij tien keer twee kaarten weggeven voor de ABBA Fever Tributeband zaterdag 11 september! Wil jij kans maken? Stuur dan even een mailtje naar info@feestinhetpark.nl en wie weet zing jij die zaterdag mee met een lekker drankje in de hand.

Meer informatie over Feest In het Park

Wil je bij één of meerdere van deze evenementen tijdens Feest In Het Park zijn? Bestel dan snel je tickets! Voor een aantal festivaldagen gaat de verkoop snel, dus zorg dat je er snel bij bent.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom het festival en wil je meer informatie? Check dan de website.