Nieuws

Let op! Dit artikel is al 743 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Reserveer nu een vriendentafel op Hap Stap

De Grootste Vrijdagmiddag Borrel is al jaren een van de drukste momenten tijdens het festival. Wat is er leuker dan samen met relaties, collega’s, familie of vrienden hiervan onderdeel uit te maken én verzekerd te zijn van de beste plek met drankjes en gerechten die voor je klaar staan? Een Hap Stap vriendentafel dus!

Borrelen met vrienden

De vriendentafel is echt een borreltafel en dat is dus tijdens ‘De Grootste Vrijdagmiddag Borrel’ van 17.00 tot 20.00 uur. Vanzelfsprekend wordt na 20.00 uur niemand van de tafel weggejaagd maar het bord met daarop je of jullie naam wordt om 20.00 uur verwijdert. De Grootste Vrijdagmiddag Borrel gaat over in de start en opening van het Festival.

Waar

De Vriendentafel (8 personen) is alleen te boeken op De Grootste Vrijdagmiddag Borrel van Hap Stap. Het festival kent 16 deelnemers waarbij op het terras (dus buiten de tent van de deelnemer) twee tafels verkocht worden als de vriendentafels. De indeling van de tafels gaat via een loting.

Kosten

€ 495,- ex btw. Hiervoor krijg je de tafel met daarop een bord met je naam, een borrelhap, 8 gerechten en 100 munten. De tafel ‘koop’ je voor 8 personen. Meer informatie of een tafel reserveren? Mail naar sponsoren@hapstap.nl.