Nieuws

Bij Vermeer
Let op! Dit artikel is al 1012 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Restaurant Bij Vermeer verkocht: dit komt ervoor terug

Restaurant Bij Vermeer is verkocht! Eigenaren Christ en Nannie stappen uit het horecaleven en geven het stokje over aan nieuwe eigenaren Nonja en Willem van der Steen. Het restaurant aan de Piushaven is voor het laatst op 29 april geopend, vanaf 1 mei gaan de nieuwe eigenaren verder onder de naam Mood.

Om de trouwe gasten te bedanken, profiteer je deze maand van korting op het heerlijke eten. Iedere dag wordt het kortingspercentage hoger: vrijdag 12 april krijg je 12 procent korting, zaterdag 13 april 13 procent, zondag 14 april 14 procent et cetera, et cetera! Op 29 april kun je voor het laatst aanschuiven en dan profiteer je dus van 29 procent korting.

Reden van de stop

Het horecastel geeft aan meer aandacht voor het gezin te willen en daarom het horecaleven vaarwel te zeggen. Voorlopig dan. Misschien keren ze in de toekomst nog wel terug in de horeca.

Op 1 mei starten Nonja en Willem van der Steen samen met Mood. Willem is een bekend gezicht in de zaak. Hij is namelijk chef-kok bij Bij Vermeer.

Nog meer borrels!

Vanaf 1 mei beginnen Nonja en Willem vol goede Mood aan hun avontuur. De grote lijnen van Bij Vermeer blijven in stand, maar het borrelgedeelte wordt verruimd. De kleine aanpassingen worden in de week van 1 mei meteen doorgevoerd. Hierdoor is Mood volgens de planning voor het eerst op Bevrijdingsdag open. Extra leuk: dan staat het bevrijdingsconcert op het programma aan de Piushaven.

Reageer op dit bericht