Nieuws

EVE
Let op! Dit artikel is al 372 dagen oud en wellicht niet meer relevant

EVE opent begin december haar deuren

Na drie jaar van voorbereidingen opent horecagelegenheid EVE op vrijdag 8 december officieel de deuren van de monumentale Polygonale Loods voor het publiek. Gedurende het openingsweekend staan verschillende activiteiten gepland, maar het belangrijkst is dat iedereen is uitgenodigd om te kijken hoe de kenmerkende Polygonale Loods is getransformeerd.

Polygonale Loods

De Polygonale Loods is van buiten geheel gerestaureerd, maar heeft zijn oorspronkelijke karakter behouden. Centraal in het pand is een strakke kubusvorm met keuken en bar geplaatst van waaruit de gerechten en dranken worden bereid en geserveerd.

EVE

“EVE is een spannend spel geworden van een robuuste oude loods en een verfijnd en strak interieur”, aldus André van der Zalm, één van de vijf initiatiefnemers achter deze vernieuwende horecagelegenheid. De komende vier weken wordt het interieur afgebouwd en wordt het nieuwe team klaargestoomd voor de opening. Dan is de Polygonale Loods klaar voor zijn nieuwe leven als horecagelegenheid.

EVE

EVE staat voor Eten voor Eten. Een deel van de opbrengst wordt namelijk gedoneerd aan het World Food Programme. “Uiteindelijk moeten mensen voor ons kiezen vanwege een fijne ambiance, vriendelijk personeel en verrassende gerechten. Dat wij een deel van de omzet doneren aan een goed doel moet iets extra’s zijn.”

EVE

Vanaf de opening is EVE zeven dagen per week geopend. Kleine tip voor de lezers die niet tot 8 december kunnen wachten: vanaf zaterdag 2 december kun je al aanschuiven.

Reageer op dit bericht