Nieuws

Monchou Tilburg
Let op! Dit artikel is al 267 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Restaurant Monchou in de Spoorzone na flinke verbouwing geopend

Na een fikse verbouwing is het dan eindelijk zover: Restaurant Monchou in de Spoorzone is geopend. Momenteel – door de geldende coronamaatregelen – alleen voor afhalen en bezorging, maar heel Tilburg kan genieten van de gerechten van het restaurant. 

Het restaurant is gevestigd in de plint van het onlangs opgeleverde Plan-t. Dit is het bedrijfsverzamelgebouw aan de noordkant van het centraal station. Laten we hopen dat we snel kunnen genieten van een lunch, borrel en/of diner in het prachtige restaurant. Maar tot die tijd kunnen we in ieder geval alvast genieten van de mooie gerechten.

Monchou Tilburg

Take away en delivery menu

De keukenbrigade (onder leiding van executive chef Sander van de Put) van Restaurant Monchou heeft namelijk een fantastisch take away en delivery menu samengesteld. Van broodgerechten tot volledige maaltijden: het staat erop. Denk aan een broodje gepekeld rundvlees, bisque van Hollandse garnalen of een salade met handgerolde couscous.

Ook de warme gerechten op de menukaart zien er fantastisch uit. Van gelakte eend tot lamsschenkel en van ossenstraat met coquille tot heerlijke burgers.

Maar ook als je lekker thuis wilt borrelen, hebben ze fijne take-away opties. Van oesters tot pata negra tot flatbread met pittige humus.

Goed om te weten: ze bezorgen ook bij je thuis. Dit is mogelijk voor de volgende postcodes: 5011, 5013 – 5015, 5017 – 5018, 5021, 5025, 5032, 5036, 5038, 5041 en 5046.

Kortingscode

Ben jij benieuwd naar de gerechten van Restaurant Monchou? Dan hebben wij iets leuks voor je. Als je online bestelt bij Monchou, krijg je met de kortingscode ‘TILBURGCOM10’ 10% korting bij afhalen. De code is vanaf nu geldig tot en met april 2021. Let op: alleen geldig op take-away.

Meer informatie

Wil je meer weten of zien van Restaurant Monchou? Check dan vooral de Instagram en Facebook van het restaurant om op de hoogte te blijven van alles wat er leeft en speelt bij Monchou.

Goed om te weten: Restaurant Monchou heeft ook Plan-t catering voor gasten binnen het werkgebouw. Zo kun je tijdens het werk genieten van de gerechten van het nieuwe restaurant. Check deze pagina voor meer informatie.

Hieronder vind je de openingstijden van Monchou:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: gesloten
  • Woensdag: 12:00 – 22:00 uur
  • Donderdag: 12:00 – 22:00 uur
  • Vrijdag: 12:00 – 22:00 uur
  • Zaterdag: 12:00 – 22:00 uur
  • Zondag: 12:00 – 22:00 uur