Nieuws

Ribsfactory
Let op! Dit artikel is al 85 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Ribsfactory keert terug op de Korte Heuvel met nieuw concept: Rockin’ Ribs & Smokin’ burgers

Met de komst van Carpaccio Club op de Korte Heuvel, was het voor veel gasten even wennen dat ze niet meer bij Ribsfactory terecht konden voor hun favoriete spareribs. De zaak kreeg dan ook vaak de vraag wanneer Ribsfactory terug zou komen. En die vragen zijn gehoord: Ribsfactory keert terug in Tilburg! En wel in het voormalige pand van de Carpaccio Club. Zo kun jij binnenkort weer genieten van spareribs en veel meer.

Heerlijke spareribs aan de Korte Heuvel

De zaak keert dus terug op dezelfde plek als voorheen, aan de Korte Heuvel 49. En dit in een geheel nieuw jasje. Hierbij hoort een prachtig interieur, nieuwe uitstraling, huisstijl én een nieuwe kaart. Naast de klassiekers op de kaart, heeft Ribsfactory ook nieuwe verrassende varianten van spareribs. Denk aan spareribs met saté, de thai-tanic of loaded ribs met cheddar en uienringen. Wil je alles proeven? Bestel dan vooral de mixed ribs voor twee personen.

Ook de burgers (maar liefst 8 verschillende varianten), voorgerechten en desserts hebben een flinke upgrade gekregen. Zo kun je voorafgaand aan je hoofdgerecht lekkere starters zoals sticky wings, pork belly nacho’s en veel meer bestellen. Hoewel Ribsfactory bekend staat om haar heerlijke spareribs, kunnen hamburgerliefhebbers er ook terecht. Ze hebben traditionele hamburgers, maar ook burgers met buikspek patty in hoisin of een triple cheeseburger met geitenkaas, kaassaus en een mozzarella stick.

Buiten het diner, richt de Ribsfactory zich ook op de borrel. Zo kun je maar liefst 12 verschillende cocktails bestellen, hebben ze tientallen speciaalbieren op de kaart staan en schenken ze bijna twintig verschillende wijnen.

Ribsfactory

Eind november open

Voor oude bekenden en nieuwe gasten: vanaf 25 november kun je (weer) bij Ribsfactory terecht voor ‘Rockin’ Ribs & Smokin’ Burgers’. Reserveren kan via de website. Maar spontaan langskomen, mag natuurlijk ook. Geniet je liever van de heerlijke gerechten van Ribsfactory in je eigen stulpje? Je kunt de gerechten ook afhalen. Ondertussen blijf je op de hoogte van Ribsfactory op hun Instagram of Facebook-pagina!