Robey Sportswear en Willem II samen het nieuwe seizoen in

Willem II en Robey Sportswear zijn een samenwerking aangegaan voor de levering van de teamwear voor de Tilburgse club. Met ingang van het seizoen 2014/2015 speelt de selectie van Willem II in de ontworpen tenues van Robey. Tevens zal de gehele jeugdafdeling van Willem II overgaan op het Nederlandse sportmerk.

Robey, zelf ook geen onbekende in de voetballerij verzorgde vanaf 1947  wedstrijd tenues van o.a. Sparta, FC Groningen, Heracles, Feyenoord, Willem II en zelfs voor het Nederlands elftal. Spelers als Ronald Koeman, Louis van Gaal en Danny Blind verdedigden in die tijd de kleuren van hun club in de outfits van Robey. Dit keer ontwierp en ontwikkelde Robey in samenwerking met Willem II de complete outfit, van wedstrijdshirt tot presentatiepak en spelen alle teams met ingang van het seizoen 2014/2015, voor een periode van 4 seizoenen, in de nieuwe Robey kledinglijn. Niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten zullen de spelers goed voor de dag komen.

Het tenue werd zaterdag 22 februari voorafgaand aan de wedstrijd Willem II – Helmond Sport tijdens de contractondertekening getoond aan de fans, directie en diverse sponsorrelaties van Willem II tijdens een presentatie in het stadion.  Het ontwerp werd ontwikkeld in samenspraak met het de supporters.

Robey en Willem II gaan voor trouwe seizoenkaarthouders tijdens een voorverkoopactie een spectaculaire prijs hanteren bij de aanschaf van het nieuwe thuisshirt.  Meer informatie over deze actie volgt via de website van Willem II.