Nieuws

Schoonheidssalon
Let op! Dit artikel is al 55 dagen oud en wellicht niet meer relevant

ROC Tilburg opent vernieuwde schoonheidssalon

De schoonheidssalon van ROC Tilburg is verbouwd en vernieuwd. Guido Bonke – directeur van de school – verrichtte maandag 31 augustus de officiële openingshandeling met het doorknippen van een lint.

De studenten zijn enthousiast over het moderne lokaal. Kim, derdejaars student niveau 4, vindt het super. “Het is ook echt mijn smaak. Ik kwam al met plezier naar school. Maar nu … echt fijn om in zo’n schoonheidssalon te kunnen werken en leren.”

Open voor klanten

En wat zo mooi is: studenten van de opleiding schoonheidsspecialiste staan elke woensdagochtend van 09.00 tot 12.45 uur voor jou klaar. Je kunt in deze salon terecht voor verschillende behandelingen. Van een gezichtsbehandeling tot manicure of een heerlijk ontspannende massage. Een prijslijst vind je op deze pagina.

De studenten werken met het huidanalyse-apparaat Observ. Hiermee kunnen zij een compleet beeld krijgen van de diepere lagen van jouw huid. Zo kunnen zij behandelingen en producten nog beter aanpassen aan jouw huidtype.

Werk je bij Onderwijsgroep Tilburg of studeer je bij ROC Tilburg? Dan krijg je ook nog eens 10% korting op een behandeling.

Afspraak maken?

Je kunt een afspraak maken door een mail te sturen naar gvloo@roctilburg.nl. Voor de eerste 10 klanten ligt er een leuk welkomstgeschenk klaar.

De salon vind je hier:
Stappegoorweg 183
5022 DD Tilburg