Rondjes lopen tijdens de Tilburgse Kermis

Tilburgse kermis 2016

Tijdens de Tilburgse Kermis 2016 zullen op een deel van de Burgemeester Brokxlaan attracties staan. Bezoekers kunnen zo een rondje maken. De ronde loopt via het NS-plein, de Besterdring en het Besterdplein, terug via de Burgemeester Brokxlaan, onder de Willem II passage door naar de Spoorlaan. 

De nostalgische kermis en de kermisexploitatie van de Stichting Kermiscultuur gaan naar het Koningsplein. Wethouder Erik de Ridder: “Met het rondje betrekken we dit jaar voor het eerst de Spoorzone bij de Kermis. Zo kunnen we onze bezoekers verrassen op dit nieuwe stukje binnenstad. Bovendien behouden we zo het Besterdplein als kermislocatie en krijgen we een betere entree op de Spoorlaan.”

Uitstraling

In 2016 wordt ook meer dan voorheen aandacht geschonken aan de uitstraling van de Tilburgse Kermis. Tilburgers, kermisexploitanten, winkeliers en horeca worden uitgedaagd hieraan een bijdrage te leveren. Dit laatste is één van de speerpunten in de nieuwe koers die onder leiding van Bart de Boer (oud-directeur Efteling) is ingezet. De kermis duurt 10 dagen en loopt van vrijdag van 22 tot en met zondag 31 juli.

Attracties die op de kermis in 2016 staan, zijn onder meer: de Tower, de Cobra-Lost Kingdom Coaster, de Air One Maxxx, de Soundmachine, de XXL, Drifting Coaster en de Eclips.

Tilburgse Kermis 2016

Wil je alvast in de kermissfeer komen? Bekijk dan de fotoreportages van Tilburg.com of de terugblik naar Kermis Tilburg 2015Wil je meer weten over Kermis Tilburg? Bekijk dan eens de website van Kermis Tilburg.