Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1982 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Rood-wit-blauwe zondag: Kampioenen op de kermis

Herinneren we het nog, die tweede paasdag van 2014. Wij wel in ieder geval. Wat een dag was dat. Gigantische spanning in het Koning Willem II Stadion waar Willem II het opnam tegen Telstar. De wedstrijd werd in een kolkend stadion gewonnen en toen was het wachten. FC Dordrecht moest namelijk verliezen, pas dan waren we kampioen. En dat gebeurde! We gingen naar De Heuvel.

Eigenlijk is één kampioensfeestje maar weinig vonden Willem II, JohnBeerens.com en de Amstel Bierhal. Daarom is de eerste zondag van de kermis de Rood-wit-blauwe zondag. En dit gaat gegarandeerd een mega feest worden. Met verschillende Nederlandstalige artiesten, toffe DJ’s en een gezellige sfeer gaat het dak eraf voor zover dit kan in een tent. Wat een line-up deze avond:

–          Frank Smeekens

–          Gino

–          Tim Schalkx

–          Ferry de Lits

–          John West

–          Jordy van den Boer

–          DJ Coenio

Het feestje begint vroeg dus ben er op tijd bij! De rood-wit-blauwe zondag start om 14:00 en om 15:00 moet jij echt in de Amstel Bierhal staan. De vertrekkende spelers van Willem II worden nog een keer toegejuicht, uitgezwaaid en gehuldigd. Natuurlijk zit Willem II niet stil op de transfermarkt. De eerste spelers zijn gecontracteerd en er zullen er nog meer volgen. Deze spelers worden op de rood-wit-blauwe zondag in een volle Bierhal voor het eerst geconfronteerd met het enthousiasme van het rood-wit-blauwe leger.

De tofste hoofdsponsor die Willem II heeft gehad, John Beerens, mag natuurlijk niet ontbreken op dit feestje. Speciaal in het teken van het kampioenschap bracht hij een speciaal kampioensmagazine uit. Ook is Tilburg Tifosi bezig met het maken van een DVD over alle festiviteiten rondom het kampioensschap van Willem II. Want volgens mij heeft iedereen na het behalen van de titel zoveel biertjes op dat we niet alles meer kunnen herinneren. De DVD is hier een perfecte oplossing voor. We hebben al wat beelden langs zien komen en dit wordt een hele speciale DVD!

Allemaal naar de bierhal 20 juli en kom in het Rood, wit en blauw.

Reageer op dit bericht