Nieuws

Route optocht Tilburg 2017
Let op! Dit artikel is al 1739 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Zo ziet de route van de optocht er dit jaar uit

Carnavalszondag is traditioneel de drukste dag van Kruikenstad. Dan rijdt namelijk de carnavalsoptocht door de Tilburgse binnenstad. Wil jij erbij zijn? Bekijk dan hier de route van D’n Opstoet.

*update: bekijk ook eens de leukste plekjes langs de route.*

De route van D’n Opstoet blijft onveranderd ten opzichte van vorig jaar. D’n Opstoet start op zondag 26 februari vanaf de Piushaven en zal eindigen op de Heuvel. De aanvang van de route is 12.30 uur en de laatste wagens zullen om 17.00 uur verschijnen op de Heuvel.

De route

D’n Opstoet wordt opgesteld bij de Piushaven. Waarna deze langs de Sint Josephstraat in de richting van de Korte Heuvel verplaatst. Daar passeert hij het Piusplein en slaat linksaf de Paleisring op. Vanaf de Schouwburgring draait hij de Oude Markt op. Vervolgens is D’n Opstoet te zien in de Heuvelstraat, waar hij midden door het winkelgebied trekt. Vanuit daar gaat hij een bocht maken en via de Willem II straat en de Spoorlaan komt hij dan weer op de Heuvelring uit, om uiteindelijk te eindigen op de Heuvel zoals gewoonlijk.

Vergeten hoe de route eruit zag? Dit is de route van vorig jaar.
Optocht Tilburg 2017

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties, gekste foto’s en lekkerste menu’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg

Reageer op dit bericht