Nieuws

pietervreedestraat
Let op! Dit artikel is al 414 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Roy & Rian Donders verhuizen naar het pand van Bershka

Roy en Rian Donders openen dit jaar nog een winkel in het centrum van Tilburg. In het televisieprogramma Stylist van het Zuiden maakte Roy dat een tijdje terug bekend, over de locatie zei hij toen nog niets. Nu is daar duidelijkheid in gekomen: in het pand waar nu Bershka gevestigd zit, opent Roy Donders in september dit jaar zijn nieuwe winkel. 

Bershka verdwijnt overigens niet uit de Tilburge binnenstad, ze gaan verhuizen naar een ander pand. Welk pand dat is en wanneer dat gaat gebeuren kunnen ze nog niet vertellen, laat de modeketen weten. Investeerder van het Pieter Vreedeplein en de Emma Winkelpassage Wereldhave bevestigde de komst en locatie in Pieter Vreedestraat 1-7 vandaag. “Als onderdeel van de vernieuwing in de binnenstad is de nieuwe huurder een welkome aanvulling en sluiten de merken van Roy & Rian Donders mooi aan bij het overige aanbod van Wereldhave in de Emmapassage en Pieter Vreedeplein.”

Vernieuwing binnenstad Tilburg

Wereldhave is in samenwerking met de gemeente Tilburg en andere stakeholders een partnership aangegaan voor de binnenstedelijke ontwikkeling van het centrum van Tilburg. De vernieuwing, met onder andere de komst van Hudson’s Bay in september, gaat zorg dragen voor extra beleving in de binnenstad met als gevolg beter aan de wensen van de hedendaagse bezoeker te kunnen voldoen.

Reageer op dit bericht