Royal in the Sky: dineren in een reuzenrad rondom Koningsdag

royal in the sky

360 graden panorama uitzicht over de hele stad, dineren op veertig meter hoogte en dat allemaal rondom Koningsdag. Van maandag 24 april t/m zondag 30 april biedt Bonheur Horeca Groep de stad de attractie ‘Royal in the Sky’, is dè eye-catcher van Koningsdag.

In de gondels van het 40 meter hoge, geheel nieuwe reuzenrad kan dagelijks worden gedineerd. Tijdens het rondjes draaien, schotelt Bonheur een culinair 3-gangen diner voor, bereid door de Cuisinier van Auberge du Bonheur, Ralph Blaakenburg.

Royal in the Sky

Het reuzenrad met panoramisch uitzicht tot wel 30 kilometer rond Tilburg staat opgesteld aan het Burg. Stekelenburgplein in de Spoorzone. De 24 gondels zijn overdekt en hebben een tafel om aan te dineren. Een gondel biedt plaats aan 4 volwassen personen of 2 volwassen met maximaal 4 kinderen. Het twee uur durend diner vangt aan bij daglicht om 19:15 uur en eindigt bij een betoverende zonsondergang om 21:15 uur. Op Koningsdag is er ook een diner om 17:00 uur. Een all-in arrangement met eten en drinken bedraagt € 55,00 (kinderen tot 12 jaar € 45,00). Reserveren is noodzakelijk en kan vanaf vrijdag 31 maart bij Bonheur: 013- 54 99 600 (9:00 – 17:00 uur) of per mail: royal@bonheurhorecagroep.nl.

In de afgelopen jaren heeft Bonheur eerder tijdelijke locaties op grote hoogte geëxploiteerd. In 2004 ontving Bonheur ruim 10.000 gasten bij Westpoint. Twee jaar later herhaalde Bonheur een soort gelijk concept bij De StadsHeer. Voor zakelijke gasten is EnTrada in gebruik, waar op de hoogste etages gedineerd of vergaderd kan worden. Ook tijdens de kermis ontving Bonheur gasten op de hoogste etage van het Gemeentehuis.