Nieuws

Sinterklaas drive-thru
Let op! Dit artikel is al 334 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Ruim 280 kinderen naar de Sinterklaas drive-thru bij Hoppenbrouwers

Ook in deze bijzondere tijd blijft Hoppenbrouwers Techniek omdenken en medewerkers op 1 zetten. Op zondag 22 november organiseerde Hoppenbrouwers Techniek een Sinterklaas drive-thru. Vanuit 13 vestigingen kwamen ruim 280 kinderen naar de drive-thru vestigingen van Hoppenbrouwers. Deze waren ingericht in vier regio’s, te weten Udenhout, Dongen, Deurne en Heesch.

Sinterklaas drive-thru

De Hoppenbrouwers kinderen ontvingen vooraf een persoonlijke uitnodiging van Feestpiet. Met een knutselpakket gingen de kinderen thuis aan de slag om hun auto’s te versieren voor de auto optocht als verrassing voor Sinterklaas.

“Vanaf 14.00 uur mochten de eerste creaties in Udenhout door de drive-thru. Wachtend in de auto bij snackpiet speelt de pietenband een stukje verderop. Na danspiet, ballonenpiet en fotopiet mochten de kinderen Sinterklaas feliciteren en de cadeautje in ontvangst nemen. Dit zorgde voor veel blijde gezichtjes.”

Over Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek is de technische dienstverlener die van A tot Z ontzorgt. Het bedrijf begon iets meer dan 100 jaar geleden als éénmanszaak in Udenhout. Nu ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers vanuit vijftien vestigingen in Nederland elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. De ruim 1500 medewerkers staan op één binnen het bedrijf; tevreden medewerkers zorgen tenslotte voor tevreden klanten. Met plezier helpen zij de ambitie van Hoppenbrouwers waar te maken: de beste en duurzaamste technisch dienstverlener van Nederland worden. Hoppenbrouwers draagt het keurmerk ‘Beste Werkgever 2019-2020’.