Runshop Greg van Hest sponsort opnieuw Tilburg Ten Miles

Greg van Hest

Directeur Henk van Doremalen van Golazo Athletics/Tilburg Ten Miles en Greg van Hest, eigenaar van zijn gelijknamige runshop, tekenden afgelopen week een nieuw sponsorcontract, waardoor Runshop Greg van Hest zich weer verbindt aan Midden-Brabants grootste sportevenement, de CZ Tilburg Ten Miles.

Een actieve sponsor

Greg van Hest: “Wij doen uiteraard graag mee met het beste en grootste loopevenement van Tilburg. Al jarenlang fungeren wij als afhaalpunt voor de TTM-shirts. Mensen die de laatste weken bij ons binnenlopen voorzien we van deskundig advies. Verder hebben we dit jaar aantrekkelijke aanbiedingen in de zomermaanden richting het evenement. Ook met ons runningteam gaan we ons uiterste best doen om goed voor de dag te komen. Wellicht dat een enkeling bij de mannen of vrouwen in de top-25 kan eindigen bij deze internationaal sterk bezette wedstrijd. En uiteraard kan iedereen, prestatieloper of recreant, bij ons terecht voor loopadvies en loopartikelen.”

Henk van Doremalen toonde zich verheugd over het feit dat Runshop Greg van Hest opnieuw met TTM in zee gaat. “Zoals velen wellicht nog weten, heeft Greg met zijn 46.46 in 1999 de beste prestatie ooit geleverd van een Brabantse atleet op het evenement. Dat was destijds een Nederlands record, zoals Greg er vele gehad heeft. Zijn kennis en ervaring zet hij nu in voor zijn trainingsgroep en in zijn winkel. Samen met zijn vader Ad geeft hij iedereen die dat wil advies hoe je je het best op de Tilburg Ten Miles kunt voorbereiden, of dat nu 5 of 10 kilometer is of 10 EM. We zijn dan ook blij dat we weer een deal hebben met deze specialisten in hardloopartikelen.”