’s Werelds eerste 84 inch 3D TV te zien bij Bartels Hifi TV Media

Primeur in Tilburg! ’s Werelds eerste 84 inch 4K-Ultra Definition 3D TV. Te zien bij Bartels Hifi Tv Media!

Groots nieuws van Bartels Hifi &Tv! Daar is de LG 84 inch Ultra Definition TV van zaterdag 12 tot en met 25 april exclusief te bewonderen! Deze echte XXXL TV met een beelddiagonaal van maar liefst 213 cm werd onlangs geïntroduceerd tijdens de toonaangevende IFA beurs in Berlijn.

Extreem goed in alles
De nieuwe 84 inch Ultra Definition TV is de eerste TV die Ultra Definition beeldkwaliteit biedt op het spectaculaire formaat van 84 inch. Dit geeft de perfecte bioscoop en entertainment ervaring.

Het gigantische formaat van het beeldscherm (even groot als vier 42 inch TV’s!) is niet de enige spectaculaire eigenschap. Ook de beeldkwaliteit is scherper dan ooit. De Ultra Definition resolutie van 3.840 x 2.160 pixels levert maar liefst VIER maal meer beeldpunten op dan Full-HD. Voor een helder en haarscherp beeld. Ook van heel dichtbij.

Verder zorgt het nieuwe 2.2 speaker system (met 2 subwoofers) voor een geweldig geluid. Ook is de TV natuurlijk klaar voor alle populaire streaming entertainment opties en –applicaties. Inclusief uniek  Apps waaronder prachtige 3D films, Nederlandse Premium Content zoals Uitzending Gemist, YouTube en overige Video on Demand services. Oftewel: Smart TV, maar dan nog slimmer!

Kom langs en bekijk met eigen ogen!
Deze gigantisch grote TV met ongeëvenaarde beeldkwaliteit is ‘hot’ en nog bijna nergens te zien. Maar nu wel! Exclusief bij Bartels Hifi Tv Media! 
Op zaterdag 12 april speciale Demodag. Iedereen kan deze TV met eigen ogen bekijken bij Bartels Besterdring 87-91 Tilburg.

Uw kopje koffie of drankje staat klaar, welkom in de digitale wereld bij Bartels!