Nieuws

tot 25%
Let op! Dit artikel is al 180 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Safari Resort Beekse Bergen: één van de populairste parken op Parkvakanties

Safari Resort Beekse Bergen is op de website van vakantieparken specialist Parkvakanties in korte tijd uitgegroeid tot één van de meest populaire parken. Op Parkvakanties heeft Safari Resort Beekse Bergen bovendien een gemiddelde beoordeling van een 9,5. Indrukwekkend!

Dit artikel is een bijdrage van Parkvakanties

Safari Resort Beekse Bergen

Wie al op Safari Resort Beekse Bergen is geweest weet het al: hier worden al je zintuigen geprikkeld. Het luxe vakantiepark grenst niet alleen direct aan Safaripark Beekse Bergen, het is meer onderdeel van de dierentuin. Je slaapt hier namelijk tussen de wilde dieren.

Hoewel Safari Resort Beekse Bergen in het Brabantse land vlakbij Tilburg ligt, waan je je in Afrika. Je gaat er onbegrensde speelmogelijkheden tegemoet en slaapt bovendien in de meest unieke accommodaties. Hoe bijzonder is het om met het hele gezin het gevoel van een Afrikaanse Savanne te ervaren heel dicht bij huis? Uniek!

Word een met de natuur, spot wilde dieren en geniet tevens van duurzaamheid in zijn praktische vorm. Het park hanteert namelijk all-in prijzen en is grotendeels duurzaam gebouwd. Je wordt dus niet verrast met onvoorziene kosten. Niet voor niets dat het park één van de favorieten is op Parkvakanties!

Speel naar hartelust

Een vakantie op Safari Resort Beekse Bergen staat voor onbegrensde avonturen. Je hebt als gast namelijk onbeperkt toegang tot onder andere het Safaripark, het ZooParc, het Dierenrijk en Speelland. Klim en klauter op de speeltoestellen, neem een duik in het overdekte Junglebad en vis in het Victoriameer. Dat het een waar speelwalhalla is voor jong en oud is een understatement. Tijdens het alledaagse plezier leer je overigens eveneens veel over de ongereptheid van de natuur en het lief en leed van het dierenrijk. Vervelen komt hier in geen geval in het woordenboek voor.

Safaripark Beekse Bergen

Naast volop spelen, is op safari gaan uiteraard een must! Safaripark Beekse Bergen ligt om de hoek en is eenvoudig te voet (via een aparte ingang) te bereiken.

In het safaripark trek je eropuit met de auto of ga te voet of met de boot op avontuur. Voor welk type safari je ook kiest, je bent er gegarandeerd even hélemaal uit! Zie hoe leeuwen luieren op de leeuwenvlakte en hoe giraffen snoepen van bladeren hoog in de bomen. Of verbaas je over de pracht van roofvogels tijdens de roofvogel-safari. De natuur is sowieso al oogverblindend, maar helemaal in de namiddag. Neem dan ook zeker een keer een kijkje later op de dag!

Ook erg gaaf is de mogelijkheid om off-road te gaan tijdens je verblijf op het resort. Boek dan de spannende gamedrive. In het zwembad op Safari Resort Beekse Bergen, genaamd Maji Springs kun je na al je avonturen even lekker ontspannen.

Slaap letterlijk tussen de wilde dieren

Na overdag buiten op expeditie geweest te zijn, kom je ’s avonds tot rust in een bijzondere boomhut, een luxe lodge of een knusse safaritent. De diverse onderkomens bieden ruimte aan zes, acht of veertien personen en hebben allemaal één ding gemeen: je waant je er op safari! Zo herken je de Afrikaanse stijl en het safari-thema direct terug in het interieur en de inrichting. Eén zijn met de natuur en zorgeloos genieten krijgt zo een wel hele bijzondere invulling. Tel daar de waanzinnige ligging, in het bos en omgeven door water, en het oog in oog staan met wilde dieren bij op en je hebt het recept voor vrijheid te pakken.

Al deze ingrediënten maken Safari Resort Beekse Bergen dus tot een enorm populaire vakantiebestemming nabij Tilburg.