Nieuws

Schoonste stad van het land
Let op! Dit artikel is al 224 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Samen maken we van Tilburg de schoonste stad van het land

De feestdagen staan weer voor de deur. Het moment waarop onze mooie binnenstad nog gezelliger, sfeervoller en levendiger wordt. Wij vinden het hoog tijd om ook ‘schoner’ aan dit rijtje toe te voegen. Want van een schone, opgeruimde binnenstad hebben we allemaal profijt. Van 25 november tot en met 1 december komen we daarom samen met winkeliers, horeca, bewoners, vastgoedbeheerders en scholen in actie. Ons doel? Met een schone binnenstad de feestdagen in!

Onderaan deze pagina ontdek je hoe iedereen zijn steentje bijdraagt om dat te bereiken. Zo spraken we onder anderen Jantien van conceptstore TIEN.

Schoon, schoner, schôônst

Het idee achter de actie is simpel: de verantwoordelijkheid voor een schone binnenstad ligt bij ons allemaal. Laten we er daarom samen de schouders onder zetten om Tilburg centrum van maandag 25 november tot en met zondag 1 december schoon te maken! We nodigen iedereen uit de binnenstad van harte uit om de bezem, prikstok, vuilniszak en sopdoek ter hand te nemen. Dan trekken we samen een week lang ten strijde tegen zwerfvuil, onkruid en vieze ramen. Als iedereen z’n steentje bijdraagt, hebben we na zeven dagen een binnenstad om trots op te zijn. Een binnenstad die bewijst wat we in ons volkslied al jaren bezingen: Tilburg, de schôônste stad van ’t laand!

In gesprek met

Benieuwd hoe iedereen uit de binnenstad zijn of haar steentje bijdraagt? Elke dag van de week spreken we een andere ‘stakeholder van de binnenstad’. De verhalen vind je hieronder!

Reageer op dit bericht