Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1641 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Sapvasten 5-daagse challenge

In juni 2015 zijn Natuurvoedingskundige, Sport en Detoxcoach Esther & Sandra’s groente & fruit gestart met een unieke samenwerking. Samen zijn zij ‘Het Sapvasten team Tilburg’. 

Twee keer per jaar, in het voorjaar en najaar organiseren ze een 5-daagse SAPVASTEN challenge met de door Sandra vers geperste groente en fruit sappen. Dus wil jij af van die slechte eetgewoonten? Is het tijd voor een reiniging van binnenuit of wil je een paar kilo afvallen? Wat je motivatie ook is, Sandra & Esther gaan jouw wensen vervullen.

Voordat je begint

Na je inschrijving (info@puur-s.nl) krijg je een uitnodiging voor een intake voedingsconsult. Hier kijken jullie samen naar jouw leefstijl en kijken we of het verstandig is om direct mee te doen of dat het  misschien beter is om eerst wat “cleaner” te gaan eten en wellicht wat meer te gaan bewegen, voordat je aan de sapvastenkuur begint.

Als je begint

Heb je geen last van lange boodschappenlijsten, geen tijdrovende bezoeken aan de supermarkt en sta je geen uren in de keuken, want Sandra heeft iedere dag jouw versgeperste sapjes al voor je klaar staan. Dat betekent……tijd voor jezelf! en de mogelijkheid om jezelf te resetten en terug in balans komen. Meer weten over het Sapvasten? Bekijk dan eens de websites van Puur-S en van Sapvasten.

Reageer op dit bericht