Nieuws

herfstvakantie
Let op! Dit artikel is al 1277 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Schitterende foto’s: Tilburgse plekjes die je in de herfst zeker moet bezoeken

Prachtige warme kleuren, vallende bladeren en nog prachtig weer ook: het is weer herfst in Tilburg. De stad zit vol met prachtige plekken die het bezoeken meer dan waard zijn. Nog niet overtuigd om ze te bezoeken? Misschien zorgen onderstaande foto’s ervoor dat je van de bank komt.

Foto: @lalita_karuna

Wil je de mooiste foto’s van de stad zien? Volg ons op Instagram. Jouw foto’s van de stad op onze Instagrampagina? Gebruik #ditistilburg.

De mooiste plekjes tijdens de herfst

In Tilburg zijn er genoeg mooie plekken om te genieten van de herfst. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk wandelen in de Oude Warande, het Wandelbos, de Piushaven, het Wilheminakanaal, Reeshofbos, Moerenburg en in het Noorderbos. De bossen in de richting van Oisterwijk en Loon op Zand zijn het bezoeken ook meer dan waard. Enfin, waar je voor komt: de mooiste foto’s.

#oudewarande #boswandeling #tilburg

Een bericht gedeeld door Diana Byazarti (@dianabyazarti) op

De morgenstond, heeft goud in de mond. #autumn? Een bericht gedeeld door Rob van den Dries (@juledownunder) op

Indian summer! ?☀️? #piushaven #wegdromen #puurgenieten

Een bericht gedeeld door Chantal (@chantipanty) op

Moerenburg vanmiddag ?? . . #moerenburg #tilburg #tilburg013 #tilburgismooi #visittilburg #visitbrabant #ditistilburg #onsbrabant Een bericht gedeeld door Tilburg, Netherlands (@lindakoster21) op

Crazy potato face is the best face #odipotato #tilburgismooi #tilburg #vizsla #fall #leaves ??☀️ Een bericht gedeeld door Kelly Sierra (@koalabunnybear) op

Volg ons op Instagram voor de mooiste foto’s van Tilburg!

Wil jij vaker verrast worden met de mooiste foto’s van onze stad? Bekijk dan ook eens onze Instagrampagina voor de mooiste en leukste foto’s van Tilburg.

Reageer op dit bericht