De Rooi Pannen opent vernieuwd onderwijswinkelcentrum

Duitse weken

Onderwijswinkelcentrum De Rooi Pannen op de campus van het gelijknamige opleidingsinstituut in Tilburg heropent haar deuren. De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 2 november om 10:00 uur.

Nieuw in het onderwijswinkelcentrum is een PLUS-supermarkt. Volgens de nieuwe winkelformule, ‘PLUS Briljant’ wil de supermarkt het doen van de dagelijkse boodschappen voor haar klanten makkelijker maken. Dat doet ze door een overzichtelijke winkelindeling en een logische en zichtbare presentatie van het assortiment. In de nieuwe PLUS-winkel staan de leerlingen en medewerkers van De Rooi Pannen elke dag klaar om van de dagelijkse boodschappen een bijzondere ervaring te maken, met aandacht voor de klanten, de producten, de winkel, het milieu én de prijs.

Meer service, meer vers

Ook op het gebied van service gaan ze in het vernieuwde onderwijswinkelcentrum duidelijk een stap verder. Producten worden voor het oog van de klant vers bereid of aangeboden: de bakker bakt vers brood af en de vleeswaren en kaas worden ambachtelijk van het stuk gesneden, klanten kunnen er een krantje halen bij de Primera of lunchen bij De Gezel, er wordt gekookt op het winkelplein en bloemen zijn er in overvloed. Ook openen De Springplank, D.I.O. drogisterij en parfumerie, Kadowinkel en Antoon de Jong teken- en schilderbenodigdheden hun deuren weer.

Trots

Bedrijfsleider van het onderwijswinkelcentrum Jan van Helderen: “Ik kan niet anders dan enorm trots zijn. Samen met de leerlingen hebben we in een drukke periode een mooi en goed onderwijswinkelcentrum neergezet. We hebben een ruim assortiment, de winkels stralen veel warmte uit met een mooi, eigentijds uiterlijk. Daarnaast komt nog meer dan voorheen de focus op service in het winkelcentrum te liggen. Zo heeft bijvoorbeeld de wijnafdeling van de PLUS een touchscreen gekregen om snel en eenvoudig de juiste wijn voor elk moment te selecteren. Komt de klant er toch niet uit? Onze wijnadviseurs staan graag klaar om te adviseren.”

Onderwijs & retail

In het onderwijswinkelcentrum De Rooi Pannen wordt veel waarde gehecht aan het gedegen opleiden van jonge professionals en is veel oog voor lokale betrokkenheid. Enerzijds wordt er voor de leerlingen van de MBO-opleidingen Handel een unieke leer-werkplek gecreëerd waar ze kunnen oefenen en leren. Anderzijds willen we de buurt bedienen door dichtbij service en gemak te bieden met een zo compleet mogelijk winkelaanbod waar klantvriendelijkheid voorop staat. Andersom kan de buurt met het bezoeken van het onderwijswinkelcentrum bijdragen aan de opleiding van onze leerlingen.