Nieuws

Zomerbanen
Let op! Dit artikel is al 381 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Scholieren & studenten opgelet! Dit zijn de leukste zomerbanen in regio Tilburg

Ook al zag de examenperiode er dit jaar totaal anders uit, toch was het voor sommige scholieren afgelopen week nog even spannend. Ben ik geslaagd en heb ik officieel vakantie? Of toch nog niet? En ook studenten zijn langzaam aan het aftellen tot het collegejaar écht voorbij is. Mocht je daarom de komende maanden veel tijd over hebben, en wil je graag geld sparen, dan zijn de volgende zomerbanen interessant voor jou! 

Foto: Beekse Bergen

Werken bij Beekse Bergen

Een van de leukste werkgevers van de regio is toch wel Beekse Bergen. Op een steenworp afstand van Tilburg vind je het Safaripark, Vakantiepark, Safari Resort en Speelland. Niet alleen een super gave omgeving om te zien, maar door de vele toeristen hangt er ook een relaxte vakantiesfeer. Alle onderdelen van het park zijn reeds geopend en daarom zijn ze nu op zoek naar nieuwe medewerkers voor parttime functies zoals:

Andere leuke bijbanen

De volgende bijbanen zijn het ook zeker waard om even naar te kijken! Sta je graag in een winkel? Of vind je het juist heerlijk om druk aan de gang te zijn op het terras? Er zijn veel verschillende zomerbanen (of bijbanen) beschikbaar!

Vacatures in Tilburg

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe vacatures in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in:

Reageer op dit bericht