Nieuws

stadsquiz
Let op! Dit artikel is al 257 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Schrijf je vóór 7 oktober in voor StadsQuiz Tilburg!

Op zaterdag 13 oktober vindt de eerste StadsQuiz Tilburg plaats in het Willen II Stadion. Teams kunnen zich nog inschrijven tot 7 oktober. Een ding is zeker: het belooft een spectaculaire avond te worden!

Teams kunnen de vragen ophalen op zaterdag 13 oktober om 17.00 uur. De teams krijgen vele vragen voorgelegd welke zij voor 21.00 uur moeten beantwoorden en inleveren. Dezelfde avond is er een feestelijke afsluiting waar het winnende team bekend wordt gemaakt. Ben jij een echte Tilburger of weet je veel van Tilburg? Of heb je gewoon zin in een gezellige avond met vrienden of collega’s? Doe dan mee en schrijf je team in voor 7 oktober aanstaande op www.stadsquiztilburg.nl.

Feestelijke avond

De Cabaretier Steven Brunswijk, alias “De Braboneger” zal de feestelijke uitslagenavond presenteren. De winnaar van de eerste StadsQuiz Tilburg zal op dezelfde avond bekend worden gemaakt. Zoals bekend gaat de opbrengst van de StadsQuiz naar een project van de Johan Stekelenburg Stichting voor kansarme kinderen. Karel Luttikholt, president van de organiserende Kiwanisclub heeft er zin in. Al de nodige teams hebben zich ingeschreven en gaan strijden om StadsQuiz Koning Tilburg. Hij is tevens blij met Brunswijk als presentator: “Steven Brunswijk past ontzettend goed bij ons nieuwe Tilburgse evenement. Hij is zelf opgegroeid in Tilburg, kent de stad, de taal en onze cultuur. Wij zijn ervan overtuigd dat hij op zijn geheel eigen wijze van de avond een succes maakt!” Steven Brunswijk wil zijn bekende bijnaam achter zich laten omdat deze niet bijdraagt aan een voortzetting van zijn carrière als cabaretier. In het theater valt hij inmiddels bij een groot publiek in de smaak. Hij is ook op televisie te zien bij Expeditie Robinson.

Inschrijven

De vragen van de StadsQuiz en de feestelijke bekendmaking vallen op één avond, op zaterdag 13 oktober in het Willem II Stadion. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel. Het is bedoeld voor iedereen die Tilburg een warm hart toedraagt! Teams kunnen zich nog steeds inschrijven! Doe het wel snel, inschrijven kan tot 7 oktober. Ga daarvoor naar www.stadsquiztilburg.nl. Daar vind je ook alle informatie over de quiz.

Reageer op dit bericht