Schrijfatelier in de Kennismakerij

De Kennismakerij zoekt schrijvers zonder boek. Schrijvers die als droom hebben een boek te schrijven, maar nooit verder komen dan een (kort) verhaal of gedicht. De Bibliotheek Midden-Brabant stimuleert en ondersteunt schrijvers die zichzelf willen ontwikkelen. In het nieuw op te richten Schrijfatelier ontmoeten schrijvers elkaar en is ruimte om feedback te geven op elkaars werk.

Schrijfatelier

In maart gaat het Schrijfatelier van start in de Kennismakerij, de proeftuinbibliotheek in de Spoorzone. De Kennismakerij biedt ruimte aan mensen die graag samen schrijven en elkaar feedback willen geven op hun werk. Het doel is dat de schrijvers wekelijks in een inspirerende omgeving samenwerken en elkaar verder brengen naar de uitvoering van hun droom: een eigen boek. Voor €2,50 per bijeenkomst ben je verzekerd van een schrijfplek, koffie en thee en professionele begeleiding door een auteur.

Meedoen?

Heb je zin om samen te schrijven en te schrappen en wil je graag meer informatie? Kom dan naar de gratis informatiebijeenkomst op dinsdagavond 17 maart in de Kennismakerij. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via kennismakerij.spz@bibliotheekmb.nl.

De Kennismakerij, dinsdag 17 maart om 19.30. Kijk voor het programma op www.dekennismakerij.nl.