Nieuws

Kruikenjacht
Let op! Dit artikel is al 365 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Schrobbelèr en Lamme Frans gaan op Kruikenjacht: versier je vensterbank en maak kans op prijzen

Dat carnaval dit jaar helemaal anders wordt, weten we. Maar dat het nog steeds een feest is van verbroedering en vriendschap wil Schrobbelèr meer dan ooit laten zien. Daarom roept Schrobbelèr samen met Lamme Frans op om je vensterbank carnavalesk aan te kleden met een kruik Schrobbelèr en andere carnavaleske aankleding. Onder de deelnemers worden verschillende prijzen verloot. 

Het werkt als volgt: je meldt jezelf online aan voor de Kruikenjacht, versiert je vensterbank met in ieder geval een kruik Schrobbelèr en de actieposter. Dit kan van zaterdag 30 januari tot en met dinsdag 16 februari. Als je dat doet, maak je kans op verschillende leuke prijzen. Iedere dag van carnaval belt niemand minder dan Lamme Frans bij een adres aan om een leuke prijs uit te reiken.

Prijzen Kruikenjacht

Ben je benieuwd welke prijzen je allemaal kunt winnen? We zetten het voor je op een rijtje.

  • Een ton: dit is een unieke stamtafel van Schrobbelèr die niet in jouw huisbar mag ontbreken
  • Een voordeurconcert van niemand minder dan de Deurzakkers
  • 111 worstenbroodjes
  • 111 kilo confetti

Hier staan al kruiken voor het raam

Benieuwd waar er allemaal al kruiken voor het raam staan? Dat kun je hier vinden. Zo zie je dat heel Nederland inmiddels al kruiken voor het raam heeft staan. Onder andere in Den Bosch, Bergen op Zoom, Rotterdam, Utrecht, Lelystad en in de omgeving van Almelo staan al kruiken voor het raam.

Schrijf je snel in, laat zien dat je ondanks de huidige situatie je groen-oranje hart laat spreken en versier je vensterbank. Wellicht krijg je dan tijdens carnaval wel bezoek van Lamme Frans en win je leuke prijzen.