Nieuws

Five Finger Death Punch
Let op! Dit artikel is al 277 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Schuldbewust Five Finger Death Punch geeft gratis show in 013

Was jij één van die 3000 mensen die afgelopen week teleurgesteld moest afdruipen na het korte optreden van Five Finger Death Punch in 013? De band wil het goedmaken met de fans en geeft op maandag 19 juni 2017 een gratis concert in 013.

Grote teleurstelling

De show die Five Finger Death Punch gaf op 12 juni is veel besproken in zowel de nationale als de internationale media. De bandleden leken het onderling met elkaar aan de stok te hebben en stopten na een klein uur met spelen. Dit zorgde voor veel teleurgestelde fans. Twee dagen later maakte de groep bekend dat zanger Ivan Moody wegens aanhoudende alcoholproblemen op het vliegtuig is gezet om in de VS naar een afkickkliniek te gaan. Tommy Vext (Bad Wolves, ex-Divine Heresy), die ook in 013 al op het podium te zien was, vult Moody’s positie in tijdens de laatste optredens van de Europese tour.

Schuldbewust(?)

De band toont berouw voor hun show. Gitarist Zoltan Bathory zegt: “De show van afgelopen maandag was een stortvloed van oorzaken die buiten onze macht waren. Nu kunnen we de hele dag sorry zeggen tegen de fans in Nederland, maar die verdienen beter dan dat. Zij zijn ons al jaren trouw en hebben ons gebracht waar we vandaag zijn. Daarom hebben we het voor elkaar gekregen om een extra gratis show in Tilburg toe te voegen, because actions speak louder than words”.

Hoe claim je je ticket?

Voor de gratis show van 19 juni worden eerst ticketkopers van de show van 12 juni gemaild. Zij hebben voorrang op een gratis ticket voor de show. Tot zondag 18 juni 12.00 uur hebben zij de tijd om via een ticketlink hun ticket(s) te claimen. Tickets die niet geclaimd zijn, gaan na 12.00 uur in de openbare verkoop. Vanaf dat moment is er een maximum van één ticket per persoon/adres. Meer informatie omtrent de tickets vind je op de website van 013.

Gratis show Five Finger Death Punch

  • Datum: maandag 19 juni 2017
  • Aanvang: 21.00 uur | zaal open om 19.00 uur
  • Locatie: Poppodium 013, Main Stage
  • Toegang: gratis

Reageer op dit bericht