Nieuws

scotch & soda
Let op! Dit artikel is al 1469 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Scotch & Soda opent aanstaande donderdag in Tilburg

Dat is sneller dan verwacht! Scotch & Soda opent aanstaande donderdag 30 november voor het eerst haar deuren op de hoek van het Pieter Vreedeplein en de nieuwe Frederikstraat. Daarmee is het de eerste winkel die opent in de nieuwe winkelstraat. 

In augustus vroegen wij middels een poll naar de winkelbehoeften van de Tilburger. Scotch & Soda eindigde hoog in het lijstje! Ook de komst van dit wereldwijd zeer populaire merk zorgt voor een impuls in de binnenstad. Mooi dat de keten nog voor de decembermaand haar deuren opent. Zo kun je ervoor zorgen dat je er tijdens de feestdagen piekfijn uitziet.

Over Scotch & Soda

Scotch & Soda heeft wereldwijd meer dan 200 winkels, ruim 8.000 andere verkooppunten, waaronder de meest toonaangevende warenhuizen. Bepaalde kledingstukken van het merk zijn momenteel al te koop bij Men At Work, Hudson’s Bay en Gimbrere.

Frederikstraat: bouwvak in december

Afgelopen week is de staalconstructie in de Frederikstraat geplaatst en deze week komen ook de artist impressions weer terug te hangen. In december wordt er niet gebouwd en in het voorjaar wordt het tweede gedeelte van de Frederikstraat afgebouwd.

download (4)

Reageer op dit bericht