Nieuws

sample sale
Let op! Dit artikel is al 1291 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Supertrash, Ted Baker en Amator: PINC organiseert mega sample sale in Tilburg

Dames, kinderen en dames met kinderen opgelet. Vanaf 25 tot en met 27 mei kan er flink merkkleding geshopt worden bij de Westermarkt! PINC Sale organiseert dit weekend namelijk een gigantische sample sale met 50% korting op de reeds afgeprijsde kinder- en dameskleding. Merken waar je aan kunt denken zijn: Noppies, Superrebel en Moodstreet voor de kids en Supertrash, Ted Baker en Sack’s voor vrouwen. 

Sample sale PINC

PINC verkoopt de allernieuwste sample collecties die nu in de winkels hangen, alleen dan met flinke kortingen. De sample sales vinden doorgaans plaats op vaste locaties in Amsterdam en Rotterdam, maar het bedrijf maakt ook regelmatig een uitstapjes naar Brabant. Eerder waren er verschillende verkoopdagen in Breda, Eindhoven en Den Bosch, maar dit keer is onze stad aan de beurt.

Westermarkt

De precieze locatie van de PINC sale is: Bernard Loderstraat 35 (Westermarkt). Op vrijdag kun je komen shoppen tussen 10.00 uur en 19.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 10.00 uur en 18.00 uur. Het is niet nodig om tickets te kopen voor de leegverkoop, maar check jezelf wel even als aanwezig op het Facebook event.

Reageer op dit bericht