Nieuws

Let op! Dit artikel is al 172 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Shoppen maar! Black Friday komt eraan

De uit Amerika overgewaaide Black Friday is inmiddels ook in Nederland onmisbaar geworden. Ook in de Tilburgse winkelstraten kun je terecht voor fijne deals! Dit jaar vindt Black Friday plaats op 27 november, de dag na Thanksgiving Day in Amerika.

Sinds het coronavirus in Nederland is, zijn veel dingen niet meer hetzelfde. Ook Black Friday zal dit jaar anders zijn, maar winkels in Tilburg doen hun uiterste best om een superleuke Black Friday te organiseren die voldoet aan de maatregelen.

Online shopping

Je kan het je misschien nog wel herinneren van vorig jaar: de winkels waren open tot 9 uur ’s avonds en de ene winkel had nog scherpere deals dan de andere. Om die reden was het erg druk, en dat is nu niet helemaal de bedoeling. De 1,5 meter afstand moet altijd gehandhaafd worden. Waarom kies je dit jaar niet voor online shoppen tijdens Black Friday? Geen drukte, geduw, het is helemaal veilig en je kunt tot 23.59 uur je slag slaan! Zalando heeft een groot aanbod van verschillende merken. Je kunt hier dus terecht voor je volledige outfit. Van schoenen tot mutsen en van stoere jeans tot heerlijk warme winterjassen en bijpassende sjaals.

Tip: Vind je het jammer dat je niet zoals voorgaande jaren met je beste vriend(in) de winkels kan afstruinen? Anno 2020 doen jullie dit gewoon via FaceTime! Spreek een tijd af en scroll samen door de website en geef elkaar net zoals altijd advies!

Shoppen in Tilburg

Ben je helemaal oké met shoppen terwijl je een mondkapje op hebt? Dan raden we je zeker aan om de Tilburgse winkelstraten in te duiken. Net zoals de afgelopen jaren zullen er veel winkels meedoen met dit kortingsfestijn. Sla je slag bij de kleinere winkels en boetiekjes, ze kunnen alle hulp gebruiken. Misschien heb je nu zelf niet iets nodig, maar er zijn altijd verjaardagen in aantocht. Koop wat leuke kleinigheidjes die altijd leuk zijn om te geven én om te krijgen. Support your locals!

Shoppen voor de feestdagen

Black Friday is niet alleen voor het aanvullen van jouw kledingkast, maar ook de perfecte gelegenheid om alvast cadeautjes voor de feestdagen in te slaan. Het vergt wel wat voorbereiding, want wat wil je voor wie kopen? De exacte aanbiedingen zijn niet altijd van tevoren bekend, maar je kan wel al bedenken wat je wil scoren. Een parfum voor je, bbq schort voor je favoriete oom en voor jouw oma een grote lijst met foto’s van alle (klein)kinderen! Maak voor iedereen een lijstje en houd deze bij de hand. Succes!