Shopping time! 9 Tilburgse winkeltjes met leuke wintersale

sale winkelen tilburg

We weten natuurlijk dat je bij ZARA, H&M, Bershka, Pull & Bear en meer toffe winkels in de binnenstad leuk kan shoppen tijdens de sale periode. Maar er zijn ook een hoop Tilburgse winkeltjes waar ze een toffe uitverkoop hebben. Wij zetten het voor je op een rijtje. 

Tips voor de mannen

Boys opgelet! Want er zijn momenteel een aantal uitverkopen gaande waar je zeker eens moet gaan kijken. Een aantal tips.

STUEN Store

Mooie hoodies, (col)truien, overhemden, jeans en winteraccessoires van hoogwaardige merken. Ken jij STUEN Store in de Willem II Straat al? Dit winkeltje is je bezoekje meer dan waard. De mannen van STUEN helpen je met alle liefde en plezier aan een nieuwe impuls voor je garderobe. Momenteel hebben ze 50% korting op de hele wintercollectie.

Tatio

Tatio verhuist medio maart naar het Pieter Vreedeplein. Dat betekent dat ze het magazijn van de winkel in de Telefoonstraat uitverkopen. Ze hebben sale tot en met 50 procent op merken als Fred Perry, CP Company, Lyle & Scott en meer.

Le Flux

Een winkel en tattooshop ineen: dat is Le Flux in de Telefoonstraat. Ze hebben momenteel sale tot 50 % op merken als HUF, The Quiet Life, Rip N Dip en Champion.

Tips voor de dames

Dames, je bent toch geen dief van je eigen portemonnee? Hup de stad in en shoppen!

TIEN

Conceptstore TIEN is voor de dames een groeibriljant in Tilburg. Ze ontgroeide hun boetiekje in het Dwaalgebied en maken nu furore in de Heuvelstraat. Ze hebben een leuke sale. Check ze op Instagram of nog beter: wandel de winkel binnen.

Fresh Tilburg

In de Juliana van Stolbergstraat vind je Fresh Tilburg. Ze verkopen trendy kleding voor modieuze dames. Profiteren van fijne kortingen? Wandel dan eventjes binnen.

Eindeloos in Mode

In het Dwaalgebied vind je Eindeloos in Mode; een verborgen winkelparel in Tilburg. Ze hebben sale tot wel 50%. Benieuwd welke merken ze allemaal verkopen? Check dan eventjes de website.

Tips voor mannen en vrouwen

Re-Issue

Re-Issue in de Telefoonstraat is al jaar en dag dé sneakerwinkel van Tilburg. Momenteel hebben ze uitverkoop met 50% korting op schoenen van onder andere Nike, Adidas, Filling Pieces, Puma en Vans. Ook kleding van Carhartt WIP, Obey, The North Face en Daily Paper scoor je voor de helft van de prijs.

Mint & Pepr

Bij Mint & Pepr in de Heuvelstraat kunnen zowel mannen en vrouwen terecht voor minimal fashion. De winkel heeft momenteel ook sale tot 50%. Benieuwd op welke items? Je kunt het beste de winkel bezoeken of de Instagrampagina van de winkel in de gaten houden.

Van Arendonk & P’leasure

Op zoek naar een paar nieuwe schoenen? Ook dan mag je de Juliana van Stolbergstraat niet overslaan. Bij Van Arendonk en P’leasure profiteer je van kortingen tot 50% op de sale items.

Tips?

Heb jij tips voor de mede-Tilburgers? Laat het vooral eventjes weten in de reactie!