Nieuws

uittips tilburg

Silent disco festival, bierfestival, sportwedstrijden en meer: 6x leuke uittips in Tilburg dit weekend

Ben jij plannen aan het maken voor dit weekend? We zetten de leukste uittips weer voor je op een rijtje. Benieuwd naar de leukste uittips op 17, 18 en 19 september? Lees dan snel verder. 

#1: Ilovesilentdisco Festival

Op vrijdag 17 september en zaterdag 18 september kun je op het Willemsplein genieten van de tweede editie van het Ilovesilentdisco Festival. Je reserveert van tevoren een koptelefoon en kunt op de avond zelf lekker uit je plaat op de muziek van drie verschillende kanalen.

#2: Speciaalbierfestival Preau Millage

In de Spoorzone staat op vrijdag 17 september het speciaalbierfestival Preau Millage op het programma. Het festival wordt georganiseerd door verschillende disputen van studentenverenigingen. Je geniet er van binnen- en buitenlandse bieren. Je kunt voor twee verschillende shifts kaarten kopen.

#3: Veel theatervoorstellingen in de Schouwburg en Concertzaal

Fijn voor de Schouwburg en Concertzaal in Tilburg: ze kunnen gelukkig weer gasten ontvangen en organiseren dan ook een hoop voorstellingen! Ook dit weekend staan er veel voorstellingen op het programma voor verschillende doelgroepen.

#4: Willem II – FC Groningen in het Koning Willem II Stadion

Willem II speelt op zaterdagavond weer een thuiswedstrijd in het Koning Willem II Stadion. FC Groningen is de tegenstander. Afgelopen weekend wist Willem II met een man minder een punt te pakken in Nijmegen tegen NEC. Vooral de teamprestatie was mooi om te zien. Dat belooft een mooie avond te worden aan de Goirleseweg.

#5: Kunstmarkt ‘Zicht op Loon’ bij Het Witte Kasteel

Bij het Witte Kasteel in Loon op Zand kun je aanstaande zondag genieten van een kunstmarkt. Wat je kunt verwachten? Schilderijen, beeldhouwwerk, dans, muziek en veel andere kunstzinnige uitingen.

#6: Tilburg Trappers – ESC Wohnbau Moskitos Essen

Tilburg Trappers speelt zondag in de voorbereiding op een nieuw ijshockeyseizoen in de Duitse Oberliga weer een oefenwedstrijd. Dit keer is ESC Wohnbau Moskitos Essen de tegenstander. De wedstrijd is gelukkig weer voor publiek toegankelijk.

Meer uittips

Maar natuurlijk is bovenstaand overzicht slecht een selectie van wat er dit weekend allemaal te doen is in Tilburg. Benieuwd wat er allemaal nog meer te beleven valt? Check dan onze uit-agenda.

Organiseer jij de komende maanden leuke evenementen? Stuur dan vooral een mailtje naar info@tilburg.com.