Nieuws

ilovesilentdisco festival
Let op! Dit artikel is al 8 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Silent Disco festival keert vanwege het succes terug voor tweedaags festival op het Willemsplein

Goed nieuws voor iedereen die houdt van een gezellige silent disco: Ilovesilentdisco Festival keert volgende week terug op het Willemsplein in Tilburg. Dat betekent dat je twee dagen lang kunt genieten van de leukste silent disco van de stad. Lees verder voor meer informatie. 

De kaartverkoop voor vrijdag 17 september is zojuist pas gestart, terwijl er voor de editie op zaterdag 18 september nog een handjevol kaartjes zijn. Tijdens Ilovesilentdisco Festival geniet je van drie verschillende kanalen met allemaal hun eigen genre. Tijdens de silent disco volgende week, zijn dat de volgende genres/stijlen:

  • Disco & techhouse
  • Hitjes
  • Feest

Geen anderhalve meter

Per dag kunnen maximaal 750 festivalgangers genieten van Ilovesilentdisco Festival. Op het festivalterrein hoef je geen anderhalve meter afstand te houden. Dat komt omdat je enkel naar binnen kunt met een geldige qr-code in je CoronaCheck-app en een toegangsbewijs. Zo’n qr-code kun je verzilveren met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatieve coronatest via Testen voor Toegang.

Meer informatie

Ilovesilentdisco Festival staat beide dagen van 19:00 – 01:00 uur op het programma. Kaarten zijn te bestellen via deze website.

Benieuwd naar actuele updates? Volg ze dan vooral op Facebook. En wil je weten hoe zo’n silent disco festival eruit ziet? Check dan vooral de foto’s van de eerste editie van Ilovesilentdisco Festival.