Nieuws

ilovesilentdisco festival
Let op! Dit artikel is al 79 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Silent Disco liefhebbers opgelet: eind deze maand Silent Disco Festival op het Willemsplein

Liefhebbers van Silent Disco opgelet! Op zaterdag 21 augustus wordt er op het Willemsplein een Silent Disco Festival georganiseerd. Het festival wordt binnen de geldende richtlijnen van de overheid georganiseerd. Dat betekent dat er maximaal 750 mensen kunnen genieten van dit toffe event. 

Ilovesilentdisco Festival (zo heet het festival) werkt met Testen voor Toegang. Dat betekent dat je een groen vinkje in je CoronaCheck-app nodig hebt. Dit kan met een volledige vaccinatie of met een negatief testbewijs via Testen voor Toegang. Eenmaal binnen worden de coronaregels losgelaten. Je hoeft dus niet per se aan een tafel te zitten, maar kunt ouderwets dansen en losgaan.

Verschillende kanalen

Ilovesilentdisco Festival bestaat uit verschillende kanalen. Oftewel: je kunt via je koptelefoon genieten van muziek van verschillende dj’s en hostings. Onder andere Disco Snolly, Fayguys en Rewind verzorgen een kanaal van de Silent Disco.

Ook de locatie is bijzonder te noemen. De dj’s draaien namelijk op het bordes van het paleis op het Willemsplein. Ook het paleis zelf wordt prachtig uitgelicht wat zorgt voor een mooie setting.

Meer informatie

Vanaf maandag 9 augustus 19:00 uur is het mogelijk om je koptelefoon online te reserveren. Dit kost €12,50 inclusief servicekosten.

Het evenement zelf staat op zaterdag 21 augustus van 19:00 – 01:00 uur op het programma. Op de hoogte blijven van actuele informatie en updates? Check dan het Facebook-evenement.