Nieuws

sinterklaas voor ieder kind
Let op! Dit artikel is al 643 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Sinterklaas voor ieder kind: doneer je oude speelgoed

Sinterklaas komt zondag 19 november voor de 117de keer aan in de Tilburgse Piushaven. Vele kinderen zullen hem daar verwelkomen en daarna gaan feesten met de Sint in de Wagenmakerij. Helaas zijn er in Tilburg ook veel kinderen waar – door de nood gedwongen – Sinterklaas het deurtje voorbij gaat. Jij kunt bijdragen aan Sinterklaas voor ieder kind!

Sinterklaas voor ieder kind

Het Sint Nicolaas Comité Tilburg helpt al 117 jaar Sinterklaas om er ook voor kinderen die het niet zo breed hebben thuis een echt Sinterklaasfeest van te maken. Het feest draait namelijk om geven zonder er iets voor terug te krijgen. Daarom is het comité op zoek naar ouders die overbodig geworden speelgoed ter beschikking willen stellen om aan kinderen die het goed kunnen gebruiken door Sinterklaas te laten bezorgen en ook voor hen er een echt Sinterklaasfeest van te maken. Wil je hieraan meewerken, stuur dan een mail naar wendy.van.den.noort@sintintilburg.nl.

Mocht je geen overbodig speelgoed in huis hebben, dan kun je Sinterklaas ook steunen door te sponsoren. Op de website van Sint in Tilburg staan diverse mogelijkheden. Ook kun je via deze website een eenmalige donatie leveren. Sinterklaas hoopt op jouw vrijgevigheid.

sinterklaas voor ieder kind

Reageer op dit bericht