Sitefinity Website of the Year award nominiatie voor ROC

In januari wordt hij uitgereikt: de ‘Sitefinity Website of the Year’ award. En een puur Tilburgs product is genomineerd: www.roctilburg.nl. Ontwikkeld door het Tilburgse full service bureau Estate Internet en nu uitgeroepen tot ‘Sitefinity Top 5 website of the month’. Met deze titel op zak dingt www.roctilburg.nl automatisch mee naar de ‘Sitefinity Website of the Year’ award. Nu al een bijzondere prestatie. ROC Tilburg is immers één van de 60.000 organisaties, die in 94 landen gebruik maken van het Sitefinity Content Management Systeem (CMS).

Mobile first Een onderscheidend design dat gemaakt is vanuit de gedachte dat de informatie altijd en overal te raadplegen moet zijn. Of je nu met je mobiele telefoon in de bus zit of met je tablet op de bank. Alle elementen op de website zijn gemaakt met de behoeften van de potentiële student in het achterhoofd. Met welke vragen zitten zij? Hoe zoeken zij op de website? Op welke vragen moet antwoord gegeven worden? Helen Suykerbuyk, hoofd Marketing & Communicatie van ROC Tilburg voegt hieraan toe: “Er is hard gewerkt aan de realisatie van deze zeer complete website, maar wij zijn inmiddels alweer hard aan het werk aan een vervolg hierop. Voor andere afdelingen van onze organisatie, maar ook richten we ons op extra functionaliteiten voor de nieuwe website, die deze nóg gebruiksvriendelijker zullen maken.”

Estate Internet Het Tilburgse Full Service Internetbureau Estate helpt ruim 18 jaar haar klanten op nationaal en internationaal niveau hun doelen te bereiken. Directeur Alex Otten van Estate reageert trots “Het is geweldig dat ROC Tilburg zich met haar nieuwe website kan meten aan internationale organisaties die ook succesvol Sitefinity gebruiken. Dat zijn namelijk niet de minsten: Danone, Coca Cola, NASA, Allianz, Audi, Microsoft.”