Skypen met Sinterklaas: ‘Ik heb zin om naar Tilburg te komen’

skypen met sinterklaas

Sinterklaas komt deze maand aan in Nederland en zijn intocht staat op 19 november in de Tilburgse Piushaven op het programma. Hierna leggen de sint en zijn kompanen een route door de binnenstad af om uiteindelijk af te sluiten in de Spoorzone. Hier wordt voor jong en oud een groots feest gevierd in de Wagenmakerij. Dit feest is helemaal gratis te bezoeken.

In aanloop naar Sinterklaas, skypt Jos de Roos van het Sinterklaas Comité in Tilburg regelmatig met de sint. Ben jij benieuwd naar de activiteiten die het comité komende weken organiseert? Check Tilburg.com/agenda. De video van het skypegesprek met de sint zie je hieronder.

Over het Sint Nicolaas Comité

De stichting Centraal Sint Nicolaas Comité functioneert dankzij de steeds weer onaflatende inzet van een groot aantal vrijwilligers. Ieder jaar weer zijn binnen het Comité ongeveer 150 actieve vrijwilligers bezig om het jaarlijkse Sint Nicolaasfeest tot een succes te maken. Deze vrijwilligers komen uit alle lagen van de Tilburgse samenleving en ver daarbuiten. De “Stichting Centraal Sint Nicolaas Comité Tilburg”, zoals het Comité voluit heet, is gedurende het hele jaar bezig met de voorbereidingen van het Sint Nicolaasfeest om er op die manier voor te zorgen dat het feest ieder jaar weer een succes is voor Tilburg en haar bevolking.