Nieuws

skypen met sinterklaas
Let op! Dit artikel is al 654 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Skypen met Sinterklaas: kinderen kunnen vragen stellen aan de sint

Sinterklaas is voortaan hip bezig en organiseert een Q&A met alle kinderen die een vraag willen stellen aan de goedheiligman. Kinderen kunnen hun vragen sturen naar brief@sintintilburg.nl. Alle ingezonden vragen worden beantwoord dus stel maar raak. 

In aanloop naar sinterklaas heeft Jos de Roos van Sint Nicolaas Comité Tilburg regelmatig contact met de sint die nu nog in Spanje verblijft. Ook vandaag had hij een skypegesprek met de goedheiligman en zijn kompaan. Het skypegesprek is hieronder te zien.

Over het Sint Nicolaas Comité

De stichting Centraal Sint Nicolaas Comité functioneert dankzij de steeds weer onaflatende inzet van een groot aantal vrijwilligers. Ieder jaar weer zijn binnen het Comité ongeveer 150 actieve vrijwilligers bezig om het jaarlijkse Sint Nicolaasfeest tot een succes te maken. Deze vrijwilligers komen uit alle lagen van de Tilburgse samenleving en ver daarbuiten. De “Stichting Centraal Sint Nicolaas Comité Tilburg”, zoals het Comité voluit heet, is gedurende het hele jaar bezig met de voorbereidingen van het Sint Nicolaasfeest om er op die manier voor te zorgen dat het feest ieder jaar weer een succes is voor Tilburg en haar bevolking.

Reageer op dit bericht