Nieuws

sinterklaasmusical
Let op! Dit artikel is al 645 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Skypen met Sinterklaas: ‘onze sinterklaasmusical wordt weer super leuk’

Ook dit jaar is er een sinterklaasmusical in Tilburg en wel op 25 november, 26 november, 2 & 3 december. Per dag worden er drie musicals gegeven. Kaarten zijn te koop via www.sintintilburg.nl

Jos de Roos van het Sint Nicolaas Comité in Tilburg ging alvast eventjes vooruitblikken met de sint en zijn pieten. Dit deed hij via Skype, want zoals jullie allemaal weten zit de sint momenteel nog in het warme Spanje. Het skypegesprek kun je hieronder bekijken.

Over het Sint Nicolaas Comité

De stichting Centraal Sint Nicolaas Comité functioneert dankzij de steeds weer onaflatende inzet van een groot aantal vrijwilligers. Ieder jaar weer zijn binnen het Comité ongeveer 150 actieve vrijwilligers bezig om het jaarlijkse Sint Nicolaasfeest tot een succes te maken. Deze vrijwilligers komen uit alle lagen van de Tilburgse samenleving en ver daarbuiten. De “Stichting Centraal Sint Nicolaas Comité Tilburg”, zoals het Comité voluit heet, is gedurende het hele jaar bezig met de voorbereidingen van het Sint Nicolaasfeest om er op die manier voor te zorgen dat het feest ieder jaar weer een succes is voor Tilburg en haar bevolking.

Reageer op dit bericht