Nieuws

skypen met sinterklaas
Let op! Dit artikel is al 404 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Skypen met Sinterklaas: ‘we zetten ons in voor goede doelen, ouderen en kids’

Sinterklaas arriveert deze maand in Tilburg en in aanloop naar het kinderfeest skyped Jos de Roos van het Sint Nicolaas Comité een aantal keer met de goedheiligman. Zo kunnen de Tilburgse kids nu al zien hoe het met de sint is, die momenteel nog in Spanje verblijft.

Tijdens dit skypegesprek gaat het voornamelijk over de goede doelen waarvoor Sinterklaas zich inzet. Zo denkt hij niet alleen aan alle kinderen, maar ook aan ouderen en goede doelen. Bekijk het skypegesprek hieronder.

Over Sint Nicolaas Comité Tilburg

De stichting Centraal Sint Nicolaas Comité functioneert dankzij de steeds weer onaflatende inzet van een groot aantal vrijwilligers. Ieder jaar weer zijn binnen het Comité ongeveer 150 actieve vrijwilligers bezig om het jaarlijkse Sint Nicolaasfeest tot een succes te maken. Deze vrijwilligers komen uit alle lagen van de Tilburgse samenleving en ver daarbuiten. De “Stichting Centraal Sint Nicolaas Comité Tilburg”, zoals het Comité voluit heet, is gedurende het hele jaar bezig met de voorbereidingen van het Sint Nicolaasfeest om er op die manier voor te zorgen dat het feest ieder jaar weer een succes is voor Tilburg en haar bevolking.

Reageer op dit bericht