Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2322 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Smaak Karavaan 2015 trekt 20.000 bezoekers

Toen vrijdag bij opening de regen met bakken uit de lucht viel waren er nog weinig blije gezichten te zien onder de vijftig deelnemers. Zaterdag was het al een stuk drukker op het terrein en zondagmiddag heeft de organisatie zelfs overwogen het terrein tijdelijk af te sluiten omdat het te druk dreigde te worden. Smaak Karavaan trok dit weekend zo´n 20.000 bezoekers. 4.000 op vrijdag, zaterdag 7.000 en zondag bijna 10.000 bezoekers.

Wethouder Erik de Ridder kwam speciaal naar het terrein van Smaak Karavaan vanwege het aanbod glutenvrije producten. Hij heeft een uurtje mee gekookt met Laurier, de glutenvrije cateraar op het terrein. “Heel leuk en leerzaam was het.” Aldus de Ridder.

Tevreden organisatie

De organisatie van Smaak Karavaan kijkt tevreden terug op deze tweede editie en overweegt komend jaar niet meer foodtrucks toe te laten. “Het is prima zo” Zegt mede organisator Rien van Linschoten.

“Wel kan er komend jaar wat ons betreft iets anders bij. Een paar leuke winkeltjes met hippe kleding of een shop met kookboeken bijvoorbeeld. We kijken nu al uit naar volgend jaar!

Sfeerimpressie

Op alle dagen waren fotografen van Tilburg.com aanwezig. Bekijk de fotoalbums op onze website of een sfeerimpressie hieronder.

Reageer op dit bericht