Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1175 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Snelste weg naar Olympisch goud: deze week open avond Curling Club Tilburg

Lijkt het jou fantastisch om eens actief te zijn om de Olympische Spelen en kans te maken op een gouden, zilveren of bronzen plak? Dan hebben we goed nieuws voor je. Curling is namelijk een sport die weinig wordt beoefend en wel een Olympische sport is. Ben jij nog niet erg bedreven in deze sport? Geen probleem. Curling Club Tilburg heeft aanstaande donderdag een open avond. 

Nog nooit is het Nederlandse Curling Team erin geslaagd zich te plaatsen voor de Olympische Winterspelen, maar dit jaar was het mannenteam erg dichtbij. Helaas wisten zij zich tijdens het WK in Canada niet voor de Spelen te plaatsen. Leuk om te weten: de beste vrouwelijke curler van Nederland begon ook pas op haar achtentwintigste.

Open avond Curling Club Tilburg

Met de warme zomer vers in het geheugen is het misschien nog niet voor te stellen, maar het curlingseizoen 2018-2019 gaat nog deze maand van start. Op donderdag 13 september staat de open avond van Curling Club Tilburg op het programma. Je hoeft jezelf niet aan te melden en de entree is gratis. Trek makkelijke kleding en platte schoenen aan, want je krijgt ook de kans om zelf het ijs op te gaan. De open avond duurt van 20:00 – 22:30 uur.

Reageer op dit bericht