Soepel in de Studio met o.a. Vic Crezée, Snelle Jelle, Wantigga

Tijdens de feestdagen netjes bij je familie aan tafel gezeten. Praten over werk, school en overige prestaties? Dan heb jij natuurlijk zin om helemaal los te gaan op een goed feestje met je beste vrienden. Thank god, Soepel (Je weet wel, van Soepel in de Koepel in de koepelhal afgelopen zomer) organiseert een heel dik feestje in de Studio 2e kerstavond.

Tijd om de extra kilootjes eraf te dansen, goed wat biertjes, wijntjes en/of bacotjes te drinken (de bodem is immers al gelegd) en losgaan op de lekkerste deuntjes. Als je nu al niet overtuigd bent om naar Soepel in de Studio te komen gaan we daar even voor zorgen door de Line-up met jullie door te nemen.

– Sirens: Stond onlangs op Meet The Streets en met een lekkere mix tussen hiphop, R&B en elektronische bangers zorgt Sirens er altijd voor dat de dansvloer volstaat, de meiden losgaan en de mannen kunnen gaan jagen.

– Wallevis: Beter bekend als Ernst Coomans en Sidney Marte, ge wit wel, van BANGANAGANGBANGERS. Zin in goeie Hiphop & R&B dan zorg jij dat je deze sowieso niet mist.

THE COOL GUEST: Met een hele dikke live-act is de organisatie trots om THE COOL GUEST te presenteren in ons mooie Tilburg. Funky, stevig en met klasse, zo is THE COOL GUEST het beste te typeren.

Vic Crezée: Lekkere glijders, dikke hiphop en beter bekend van SLBMG en de Amsterdamse uitgaansscéne. Draait eigenlijk nooit in zuidelijk Nederland en mag je daarom ook niet missen.

Snelle Jelle: Samen met MC Leeroy (Bekend van Zwart Licht) reisde Snelle Jelle tijdens het festivalseizoen stad en land af om het publiek een vloedgolf aan energie mee te geven. Op tweede kerstdag pakt hij Soepel in de Studio ook maar eventjes mee. Hou wat energie over dus!

Wantigga: De afsluiter van Soepel in de Studio. Dit zorgt ervoor dat naar huis gaan voor 04:00 uur geen optie is. Snelle elektronische bangers gemixt met Hiphop, hij draait het.

Naast de mainstage waar de line-up hierboven staat vermeld, heeft Soepel ook een Silent Disco met 2 verschillende channels. Als je van (deep)house & techno of deep ’n disco houdt kom je hier aan je trekken.

Kaarten voor het evenement waar je bij MOET zijn, zijn hier te koop! 

soepel 2