Nieuws

solex rijden baarle outdoor

Solex rijden, levend tafelvoetbal en meer: Baarle Outdoor inmiddels jaar actief op nieuwe locatie

Dat Tilburg een prachtige stad is met heel erg veel leuke activiteiten, weten we! Maar waar weinig over wordt gemeld: onze prachtige bosrijke omgeving, mooie omliggende dorpen en toffe activiteiten die hier worden georganiseerd. Dat vindt ook Baarle Outdoor. Zij organiseren inmiddels al ruim 25 jaar gave activiteiten in de regio, waarvan nu een jaar op de nieuwe locatie.

Aan het roer van het bedrijf staat de 28-jarige Thijs van Bree uit Baarle-Nassau. Samen met een team van enthousiaste medewerkers, organiseren ze groepsactiviteiten voor verschillende doelgroepen. “Wij onderscheiden ons door maatwerk te leveren. Of je nu met 10 personen bent of met 250, of je nu een actief groepsuitje wilt of meer wilt relaxen; we regelen het.”

Ook fraai: de horecalocatie van Baarle Outdoor. In de Saloon kun je genieten van lekkere drankjes. Ze hebben ook een prachtig terras in een bosrijke omgeving. De horecalocatie heeft als voordeel dat er bij de activiteiten ook barbecues en buffetten geregeld kunnen worden.

25 in- en outdoor activiteiten

Zo biedt Baarle Outdoor ruim 25 in- en outdoor activiteiten aan. Van Solex rijden door de regio tot bumberball en van interactieve groepsspellen tot kruisboogschieten. “Wij willen mensen ontzorgen. Na een belletje stellen we een mooi activiteitenschema samen en hoeft degene die het organiseert zich nergens meer druk over te maken.”

Inmiddels heeft Baarle Outdoor al honderden vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten, familiedagen, schoolsport/introductiedagen en vriendenweekenden georganiseerd.

Unieke activiteiten

Het bedrijf, dat op zo’n kwartiertje rijden van Tilburg ligt, organiseert een aantal unieke activiteiten die je verder niet in de regio kunt doen. Levend tafelvoetbal en blind volleyballen bijvoorbeeld. Daarnaast hebben ze een zelf ontworpen klimparcours.

De populairste activiteiten? “Dat vind ik moeilijk! Omdat we voor maatwerk gaan, kijk ik wat bij de wensen en budget van de klant past. Maar ik merk dat ik graag de activiteiten aanbied die ik zelf het tofste vind.” En wat zijn de activiteiten die Thijs zelf het leukste vindt dan? “Solex rijden vind ik tof. Zeker in combinatie met het bezoeken van een aantal plekken in de regio. Ook Archery Tag en de ‘Alles Mag Bij’ quiz staan hoog op mijn lijstje.”

activiteiten baarle outdoor

Meer informatie

Wil jij binnenkort een vriendenweekend, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of iets anders organiseren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Baarle Outdoor? Neem dan vooral een kijkje op de website voor de verschillende mogelijkheden en activiteiten.

Solex tour winnen

Extra leuk: wij mogen van Baarle Outdoor een Solextour voor een vriendengroep van 4 personen weggeven. Wat je moet doen? Check de winactie op onze Facebookpagina.

Reageer op dit bericht