Nieuws

buitenactiviteiten
Let op! Dit artikel is al 248 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Speciaal deze zomer bij Ontdekstation013: Een familieterras met buitenactiviteiten

Deze zomer heeft Ontdekstation013 naast het reguliere programma ook een speciale zomeractie. Lekker buiten ontdekken en spelen terwijl je ouders genieten van een drankje op het terras of bij buurman RAW. Koop een stempelkaart voor buiten voor €5,- per kind. Hiermee kun je onbeperkt meedoen met de buitenactiviteiten, onbeperkt ranja drinken én krijg je iets lekkers!

Er is buiten volop waterpret: maak je eigen waterbaan, schiet een raket door de Spoorzone, maak olifantenbubbels, maak een kunstwerk met de waterpendule of speel gewoon lekker met water en zand. Je houdt het zeker niet droog!

Regulier programma

Tijdens de vakantie is Ontdekstation013 ook binnen open met het reguliere programma. Kom ontdekken wat jij allemaal kunt doen en zelf kunt maken in de prachtige, oude fabriekshal. Scrap een robot, figureer in je eigen film, maak prachtige creaties op een van de 20 digitale teken-tablets: leuk voor jong en oud!

Ontdekstation013 is open van woensdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur, ook tijdens de kermis. Let op: de hal wordt bij zomerse temperaturen (>24 graden) gesloten. Buiten gaat de pret ook dan gewoon door.

Entreeprijs voor binnen én buiten bedraagt € 7,50 per/kind en € 2,50 per/volwassene. Een stempelkaart voor de buitenactiviteiten kost €5.

Reageer op dit bericht