Speciale editie Kweektuin biedt jonge DJ’s een podium in Club Smederij

kweektuin

Een uniek platform voor de makers van morgen: dat is Kweektuin. Al ruim een jaar is het initiatief van BANK15 de place to be voor jong talent dat zichzelf wil ontwikkelen. En speciaal voor de muzikale makers onder hen wordt op 26 mei een extra bijzondere editie van Kweektuin georganiseerd: Kweektuin @ Club Smederij. Een avond waarbij je kunt genieten van heerlijke deephouse en techno en tegelijkertijd acht jonge, talentvolle DJ’s een podium wordt geboden. Ook leuk: jij bepaalt welke DJ de avond afsluit!

Kweektuin @ Club Smederij

Creativiteit is heel belangrijk voor een stad, maar creativiteit moet ook de ruimte krijgen. Daarom brengt BANK15 op 26 mei haar concept Kweektuin in de vorm van een fysiek platform. Kweektuin is er voor mensen met vernieuwende ideeën op het gebied van art, retail, tech, human movement en food, maar dit keer worden de muzikale makers naar de voorgrond geschoven.

Elke vrijdagavond staat jong DJ-talent op het podium bij BANK15 en nu krijgt dit talent de mogelijkheid door te groeien in een andere setting. Maar liefst acht DJ’s mogen hun platen draaien bij Club Smederij. Gedurende de avond kun jij stemmen op jouw favoriete talent. De DJ met de meeste stemmen mag de avond bij Club Smederij afsluiten!

Tickets en line-up

De tickets voor het feest zijn voor €5,- verkrijgbaar bij BANK15, STUEN en Locals. Daarnaast zijn ze online te bestellen voor €7,50 én voor de laatkomers onder ons kun je ze ook voor €10,- aan de deur kopen. Nog iets leuks: wij mogen twee kaarten weggeven middels een prijsvraag! De line-up is inmiddels ook bekend. Mocht je alvast naar de tunes van de makers willen luisteren, check dan deze link.

Makersclub

  • 23:00 – 00:00 uur: Cas August
  • 00:00 – 01:00 uur: Ken Pauw
  • 01:00 – 02:00 uur: Rasheed Oppier
  • 02:00 – 03:00 uur: Eush
  • 03:00 – 04:15 uur: ANYMIX
  • 04:15 – 05:00 uur: Afsluiter van de avond

Tuincafé

kweektuin