Nieuws

het groote hoofd
Let op! Dit artikel is al 532 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Speel mee in de kerstproductie van theatergroep Het Groote Hoofd

Deze kerstvakantie brengt theatergroep Het Groote Hoofd de voorstelling En waar de ster bleef stille staan. Een bijzondere kerstproductie in samenwerking met De NWE Vorst die amateurs de kans geeft te schitteren in een professionele toneelvoorstelling.

En waar de ster bleef stille staan

De voorstelling gaat over drie sukkelige mannen die verkleed als de drie koningen door het winterse Brabantse land trekken. Ze zoeken geld voor het café, maar geven het aan een vrouw met pasgeboren kind. Platzak bij de kroeg vragen ze zich af wat er nu gebeurd is. En waar de ster bleef stille staan is een theaterstuk gebaseerd op de tekst van Felix Timmermans. Paul Hoes, Rob van Gestel en Herman van de Wijdeven spelen de hoofdrollen en de regie is in handen van Anny van Hoof. De voorstelling wordt opgevoerd van dinsdag 26 tot en met vrijdag 29 december. Kaarten zijn te koop via de website van De NWE Vorst.

Durvers, beginnelingen en amateurspelers gezocht

Wil jij meespelen in deze professionele productie? Dan is dit je kans! Theatergroep Het Groote Hoofd zoekt durvers, beginnelingen of ervaren amateurspelers; kinderen van 6 tot 12 jaar, senioren, dames en meisjes die willen spelen in één of meer van de vier voorstellingen in De NWE Vorst.

De repetities vinden plaats bij het Zuidelijk Toneel aan de Ringbaan Oost 8/15 op zaterdag 11 november van 12.00 tot 16.00 uur, in de week van 16 tot en met 19 november en op 13 en 14 december in de middag en/of avond. Deelname is gratis. Het kost alleen tijd en inzet. Wil je graag meedoen of heb je vragen? Stuur dan een bericht naar Anja Groot-Schoemaker (productieleider) via info@hetgrootehoofd.nl of bel 06 817 882 31.

Reageer op dit bericht