Warandeloop krijgt drukbezochte verjaardag

warandeloop

Kijken naar topatleten, zelf meelopen of je familie, vrienden, collega’s of kennissen aanmoedigen: genoeg redenen om volgend weekend een kijkje in één van de mooiste stukjes natuur van Tilburg te nemen. Loket.nl Warandeloop viert namelijk haar zestigste verjaardag. De inschrijvingen gaan momenteel erg hard. Wil je nog meedoen? Er zijn nog een aantal plekken over. 

De voorinschrijving is tot en met 19 november open. De na-inschrijving start vanaf 19 november en tijdens het evenement. Inschrijven voor de verschillende afstanden en parcours kan op de website van de Warandeloop.

Warande by Night

Tijdens Warande by Night draait het niet zozeer om sportieve prestaties, maar meer om beleving, entertainment en de perfecte start van je weekend. Je loopt 2 tot 5 kilometer over een uniek verlicht parcours. Bij inschrijving ontvang je bijpassende goodies en krijg je de eerste consumptie tijdens de afterparty gratis.

Verschillende afstanden

Op zaterdag 26 november staan er verschillende afstanden voor jong & oud op het programma. Zo kun je meedoen met de afstanden 5 kilometer, 10 kilometer en de halve marathon, wordt er voor senioren een speciale loop georganiseerd en kun je ook Nordic Walken. Ook kun je toekomstige toppers aan het werk zien tijdens de Nationale Jeugd Crossdag met veel jeugdatleten.

Topatleten op zondag

Internationale topatleten verschijnen op zondag aan de start in de Oude Warande. Zo zijn er vier oud-winnaars van het Internationale Crossgala die er alles aan gaan doen hun titel te behouden of opnieuw te veroveren. Aan de start van de vrouwenrace zullen ook topatleten uit heel Europa aan de start verschijnen. Al met al spektakel voor iedere sportliefhebber. De toegang is voor toeschouwers uiteraard helemaal gratis.

Natuurlijk kun je het weekend zelf sportief afsluiten. De Van Spaendonck Businessrun staat op het programma en er worden trimlopen in de afstanden 5 kilometer en 10 kilometer georganiseerd.

Sfeerreportage

Onze fotografen zijn uiteraard aanwezig tijdens de Loket.nl Warandeloop om het sportevenement het hele weekend vast te leggen. Ook voorgaande jaren waren ze van de partij. Wil je de sfeer proeven? Bekijk dan onderstaande sfeerimpressie.