Nieuws

Tilburg By Day
Let op! Dit artikel is al 848 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Splinternieuw indoorfestival ‘Tilburg By Day’ komt naar de Spoorzone

Al bijna 4.000 Tilburgers staan op geïnteresseerd op Facebook, de early bird en ‘normale’ tickets zijn inmiddels uitverkocht en als je de line-up ziet kan ook JIJ niet meer wachten. Op 16 november staat de allereerste editie van Tilburg By Day op het programma! Een indoorfestival in de Spoorzone waarbij alle Tilburgse grootheden uit het uitgaansleven centraal staan.

Tilburg By Day vindt plaats bij Club Smederij, Café de Smederij, Foyer Smederij, RAW en de tuin. Kies je route langs de verschillende area’s met ieder zijn eigen muziekstijl en (Tilburgs) concept. Extra leuk: het festival vindt plaats van 13.00 tot 23.00 uur. En zoals de organisatie zelf zegt: “Wij gaan de term daydrinking een compleet nieuwe betekenis geven.” Genoeg om naar uit te kijken dus!

Area’s & concepten

Club Smederij: Rewind

Terugspoelen naar de hits van toen en doorspoelen naar de hits van nu! Rewind is een unieke mix tussen The Jackson 5, Nelly, Usher, Beyoncé en het hete heden.

Foyer Smederij: HERRIE MET GERRIE

Waan je in Gerrie’s Jungle vol met de mooiste decoratie, acts, danseressen & confetti! Je trommelvliezen worden verwend met een heerlijke mix van techhouse/disco en house classics.

Café de Smederij: Vroeg Pieken

Jij bepaalt welke muziek Vroeg Pieken draait! Stuur via www.vroegpieken.com je all-time favoriete hit in en zij geven hem door aan de DJ’s. Van disco tot pop, van reggaeton tot hiphop. Als het maar dansbaar is!

RAW: Disco Snolly

Van Chic naar Abba en via Donna Summer, David Bowie en een korte stop bij The Pointer Sisters terug naar Earth, Wind & Fire voor een dansje in November!

De Tuin: Silent disco / De Kroegenbattle

Hier strijden de gezelligste kroegen van Tilburg tegen elkaar in een Silent Disco setting.

Extra informatie

  • Datum: zaterdag 16 november
  • Tijd: 13.00 – 23.00 uur
  • Locatie: Spoorzone
  • Tickets: late tickets voor €21,95 per stuk en groepstickets (per 5) voor €19,95 per stuk

Reageer op dit bericht