Nieuws

park coaches spoorpark
Let op! Dit artikel is al 15 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Spoorpark zet tot en met september park coaches in als oren en ogen in het park

Vanaf vandaag tot en met september zet het Spoorpark een team park coaches in. Zij zijn de oren en ogen in het park met een signalerende én faciliterende functie, voorzien als aanspreekpunt bezoekers van het park van informatie en wijzen hen waar nodig op de huisregels. Zo bewaren zij voor alle bezoekers de goede sfeer in het park.

Park coaches in het Spoorpark

Herkenbaar aan het groene Spoorparkhesje en met een positieve houding lopen de park coaches met tweeën in tijdsblokken van 2 uur door het park. Zij voorzien bezoekers van informatie en bevorderen de sociale samenhang. Er wordt gelopen in tijdsblokken van twee uur op de dagen: vrijdag, zaterdag en zondag (overdag tussen 13.00 -17.00 uur). Vooralsnog alleen in de middag.

Het Spoorpark ontvangt dagelijks veel bezoekers van binnen en buiten Tilburg. Het park biedt voor ieder een mooie ontmoetingsplek, sport-, verblijfs- en ontspanningslocatie.

Wil jij park coach worden?

Lijkt het jou leuk om park coach te worden en heb je een dienstverlenende én positieve uitstraling? Kun jij omgaan met weerstand en durf je mensen aan te spreken? Heb je ook nog affiniteit met het Spoorpark en draag je het park een warm hart toe? Meld jezelf dan aan als park coach.

Tijdens een kennismakingsgesprek met de coördinator van het betreffende team ontvang je alle informatie en kun je vragen stellen.

Het betreft een vrijwilligersfunctie en krijgt dus een vrijwilligersovereenkomst. Dat wil zeggen dat je tijdens het werken in het park verzekerd bent via de vrijwilligersverzekering van de gemeente Tilburg.

Meer informatie over de vrijwilligersfunctie vind je hier. Aanmelden kan direct door een mail te sturen naar info@spoorparktilburg.nl.